Перелік каналів у «Інтерактивному TV» залишається незмінним

20.01.2017

Користувачі послуги, як і раніше, можуть переглядати звичні телевізійні канали, незважаючи на зміни у законодавстві

Після вступу в силу змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» наповненість пакетів «Інтерактивного TV» від Укртелекому не змінилася. Завдяки переговорам провайдера, у партнерстві з яким Укртелеком надає послугу, з медіа групами у пакетах «Інтерактивного TV» зберігається всі існуючі телевізійні канали. Незмінною наразі залишається й вартість пакета.

Сьогодні «Інтерактивне TV» від Укртелекому охоплює 95 тисяч домогосподарств. Вартість пакетів стартує від 39 грн/місяць. До мінімального пакету включено найпопулярніші українські національні канали.

Нагадаємо, що користувачі послуги «Інтерактивне TV» мають можливість переглядати улюблені ТВ-канали й передачі, шоу одночасно на екрані телевізора та на двох додаткових пристроях: смартфон/планшет. При цьому вартість тарифного плану не змінюється. На додаткових пристроях абонентам доступні їх звичні пакети послуги, а також зручні інтерактивні функції «пауза» прямого ефіру, автоматичний «ТВ-запис», що надає доступ до архіву всіх програм за останні 7 днів, можливість створення власного списку улюблених відео або телеканалів, телепрограма, «батьківський контроль» тощо.

Послуга «Інтерактивне TV» надається ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ «OLL TV» – сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») за підтримки ПАТ «Укртелеком» на партнерській основі.