Укртелеком – партнер дев’ятого конкурсу IТ-директорів «Best CIO 2016»

27.01.2017

Під час церемонії нагородження найкращих IT-директорів Укртелеком відзначив всіх фіналістів

Укртелеком вже третій рік поспіль виступає партнером всеукраїнського конкурсу «Best CIO 2016», який щорічно проводить видання «Компьютерное обозрение». Оператор два роки поспіль ініціював власні номінації, як-от: «Погляд у майбутнє» та «Перемагаючи обставини». Переможцями ставали ІТ-директора Ощадбанку та ПУМБу

Під час урочистої церемонії оприлюднення результатів конкурсу за 2016 рік Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому, член журі конкурсу наголосив, що цього року оператор вирішив відзначити кожного фіналіста.

«Не зважаючи на досить складний рік та обмежені бюджети учасники продовжували реалізовувати важливі для свого бізнесу проекти, – підкреслив Микола Давиденко. – Бізнес-напрямок Укртелекому також не стоїть на місці. Ми продовжуємо реалізовувати національні проекти, активно розвиваємо новий «хмарний» напрямок, у тому числі пропонуючи нашим клієнтам скористатися хмарним Дата-Центром, розміщеним у ЄС».

«Компьютерное обозрение» проводить конкурс Best CIO з 2008 року для виявлення найбільш професійних менеджерів, відповідальних за інформаційні технології в компаніях України. Конкурс відбувається у декілька етапів серед різних галузей.