Укртелеком підключив до інтернету 170 населених пунктів

14.02.2017

Завдяки розширенню покриття широкосмугового доступу уже понад 2100 населених пунктів по всій території країни мають інтернет від Укртелекому

Протягом останніх років оператор приділяє особливу увагу інтернетизації невеликих населених пунктів, інвестуючи в розширення географії покриття та модернізацію мережі інтернет. У 2016 році кількість сіл та містечок, підключених до послуги широкосмугового безлімітного доступу до інтернету від Укртелекому, була на рівні попереднього року. Мешканці ще 170 населених пунктів долучилися до всесвітньої павутини.

Сьогодні безлімітний інтернет від Укртелекому є у майже 2 130 населених пунктах України. Оператор надає послуги в усіх регіонах країни, обслуговуючи понад 1,6 млн абонентів.

Для своїх інтернет-абонентів компанія пропонує нові, сучасні та доступні пропозиції. Наприклад, послуга «Інтерактивне TV» поєднує в собі цікавий контент та інтерактивні можливості. Клієнти мають можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілено за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Також можна ставити телепрограми на паузу, перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.

овідка: