Для приватних осіб Для бізнесу Для партнерів Про компанію Оплата послуг Довідка Прес-центр Ресурси

У Львові інтернет на швидкості до 50 Мбіт/с

06.06.2017
Укртелеком переключає своїх абонентів на оновлену мережу

У Львові триває переключення  мешканців центрального району міста, вулиць Личаківська, Пасічна, Садівнича, Зелена, Виговського, Шевченка, Скляна, Дем'янська,  пр. Червоної Калини  на оновлену мережу Укртелекому. Тут абонентів обслуговують АТС 251, 271, 270,261, 255, 262, 291, 255, 233 та 267.
Їх замінюють активними розподільчими шафами Huawei. Вже встановлено більше 120. І сьогодні майже 25 тисяч абонентів оцінюють переваги модернізації.

Після переходу на сучасне телекомунікаційне обладнання користувачі  послуг Укртелекому зможуть користуватися інтернетом на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL. Завдяки технічній модернізації, середня швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях сягає 20 Мбіт/с.

Нагадаємо, що модернізація мережі у Львові проходить  у рамках масштабнішої програми технічної модернізації Укртелекому  в  6 найбільших містах України. Проектом передбачається встановлення 450 сучасних активних шаф замість 36 застарілих АТС. Довжину мережі ВОЛЗ буде збільшено до 700 км. Близько 400 млн грн інвестицій у модернізацію дозволять охопити всі райони Львова.

Зворотний зв'язок   Домашній Інтернет   Безпроводовий Інтернет
Оплата рахунку   Онлайн TV    IP-телефонія